Výměna nebo vrácení položky?

Naše standardní zásady

Hlavní prioritou dlouhodobého obchodního vztahu mezi námi je spokojenost od vás. Pro zákazníky, kteří nejsou spokojeni se svými produkty, nabízíme politiku návratu.

Nelze přijmout zrušení pro produkty, které již byly odeslány. Chcete-li objednávku zrušit nebo změnit. Přemýšlejte o tom. Pokud trváte na tom, prosím, vyčkejte, až obdržíte objednávku, nebo nás můžete kontaktovat, my vám zašleme další pokyny.

Pokud máte problém s objednávkou, nebo produkt, který jste obdrželi, neodpovídá popisu, kontaktujte nás okamžitě. Informujte nás o problému s objednávkou a my vám dáme pokyny, například výměnu nebo vrácení. Kontaktujte nás nejprve pro zpáteční adresu, protože bez povolení k návratu nebudou vráceny žádné vklady.

PODROBNOSTI

* Položky musí být zaslány zpět do 60 dnů od data nákupu.

* Položky by měly být neopotřebované a měly by obsahovat všechny originální značky.

Včetně všech originálních obalů. Položte zboží do původní krabice a přepravte zboží zpět do samostatné přepravní krabice (buď v originální přepravní krabici nebo v přepravní krabici bez dalších vystavených štítků). Při návratu uveďte následující informace: jméno na adresu, adresu; loď podle jména, adresy; číslo objednávky; Důvod k návratu.

* Položka je vaší odpovědností, dokud se k nám nedostane. S pozdravem navrhněte, abyste svůj balíček odeslali zpětnou cestou.

* Jakmile obdržíte vrácenou položku, zašleme vám e-mailem potvrzení.

Výměna

Začneme zpracovávat vaše náhradní položky ihned a pošleme vám nové potvrzení objednávky a potvrzení o doručení. Doufáme, že se vám bude líbit podruhé, ať už to znamená nalezení správné velikosti, šířky, barvy nebo stylu, nebo zcela jiného produktu.

Poznámka:

Výše nákupu vaší náhradní položky bude účtována v závislosti na konkrétní situaci. Další informace vám poskytne služba.

Vracíme se

Návraty jsou také jednoduché. Pokud se rozhodnete pro vrácení vrátit peníze, vrátíme vám částku, kterou jste zaplatili. Náhrady jsou uplatňovány prostřednictvím původní platební metody do 5 pracovních dnů od obdržení vrácené položky.

Poznámka:

1. Bohužel nemůžeme uhradit žádné zrychlené poplatky za dopravu přidané do vaší původní objednávky.